@buffycookie Harmony teması ile birlikte aşağıdaki eklentileri kullanıyorum.
Ekran görüntüsü 2024-04-10 235040.png Ekran görüntüsü 2024-04-10 235059.png Ekran görüntüsü 2024-04-10 235120.png Ekran görüntüsü 2024-04-10 235134.png
@mekici, içinde söyledi: Kurulumu.Net'te kullandığım Özel CSS'ler
@volanar The codes below should do that.
.fa-chevron-up:before { font-family: 'Font Awesome 5 Free'; font-weight: 600; font-size: 17px; content: '\f118'; margin-right: 4px; vertical-align: -1px; color: #91C483; } .fa-chevron-down:before { font-family: 'Font Awesome 5 Free'; font-weight: 600; font-size: 17px; content: '\f119'; margin-right: 4px; vertical-align: -1px; color: #D22779; }
Thanks . It looks fun) But something is missing. Is it possible to make the color change when hovering, and the size increase by about 15-20%?
It would also be great if, with 1 or more votes, the hover color remained, as it would be brighter. And for the red smiley, on the contrary, it is brighter with voices -1 and lower
@mekici thx for the code you are missing just a {
after “downvoted”
@crazycells Aslında }
var. Kaydırınca gözüküyor.
@admin hocam güncel css kodları var mı? Bir de bu recent cards eklentsinde tüm içeriği getiriyor str length gibi bir ayar var mı karakter sınırı koyma gibi. Çok uzun oluyor görüntü kötü oluyor bu şekilde.
@fakruzaruret, içinde söyledi: Kurulumu.Net'te kullandığım Özel CSS'ler
@admin hocam güncel css kodları var mı? Bir de bu recent cards eklentsinde tüm içeriği getiriyor str length gibi bir ayar var mı karakter sınırı koyma gibi. Çok uzun oluyor görüntü kötü oluyor bu şekilde.
hangi nodebb surumunu ve hangi recent cards’i kullaniyorsunuz?
Eger bu sekilde gorunuyorsa, kullandiginiz surumler birbiriyle uyumsuz gibi… son ayda cok hizli guncellemeler yapildi o nedenle eger son surumunu yuklemeye calisirsaniz problem alma ihtimaliniz yuksek.
recent cards’i silip 2.0.22’yi yukleyin isterseniz…
npm install [email protected]
@fakruzaruret simdi gordum, zaten issue acmissiniz surada ve baris ayni seyi sormus…
kendisine surumleri yazarsaniz size net bir cevap verebilir.
@crazycells evet son sürümü kurdum ama hiç mi hata yaşayan olmamış merak ettim baya da kullanan var yani. Resmi forumda da mı versiyon 2 kurulu acaba?
@fakruzaruret, içinde söyledi: Kurulumu.Net'te kullandığım Özel CSS'ler
@crazycells evet son sürümü kurdum ama hiç mi hata yaşayan olmamış merak ettim baya da kullanan var yani. Resmi forumda da mı versiyon 2 kurulu acaba?
Hayir, bence resmi forumun surumune hic girmeyin
NodeBB v3’e basladilar, o nedenle forumu da guncellemislerdir, diger plugin’leri de buna gore guncelliyorlar yavas yavas. Tum yeni degisiklikleri oraya ekliyorlar, ama biz ancak stable surum gelince gorebiliyoruz. O nedenle biz forum olarak genelde surumleri geriden takip ediyoruz…